📞 +387 61 811257

Radno vreme: Ponedeljak-Petak | Poziv: 9-17h

Iskustva i saveti

Plan zdrave ishrane

Plan zdrave ishrane je vodič koji vam može pomoći da napravite zdraviji izbor hrane. Može uključiti raznovrsnu hranu iz svih grupa namirnica, u pravim količinama.

Pročitajte više »

5 načina da se zdravo nosite sa stresom

Verovatno poznajete nekoga ko se često nalazi u stresnoj situaciji. Možda ste upravo sada i vi pod stresom i pokušavate da se nosite sa njim. Svako se ponekad nađe pod stresom – radi se o prirodnoj reakciji našeg mozga i organizma na izazovne situacije ili stresore. Za našu opštu dobrobit važno je da naučimo kako da se nosimo sa stresom.

Pročitajte više »

Kako izbeći žudnju za hranom: 12 zdravih međuobroka

Ako ih odaberemo mudro, međuobroci imaju višestruku svrhu. Hranljiv, uravnotežen međuobrok može da osigura postojanu energiju između obroka. Mali, hranljivi međuobroci mogu da pomognu da iskontrolišete glad do sledećeg obroka, a tokom obroka ćete biti manje gladni. Međutim, stresne situacije često mogu da nas navedu da nekontrolisano grickamo ili jedemo zato što smo pod stresom.

Pročitajte više »

Zdrava ishrana i imunološki sistem

Naš imunološki sistem je neverovatan. On je veoma kompleksan, radi tiho i neumorno kao bi nas zaštitio i odbranio. O imunitetu brinemo uglavnom u jesen i zimi jer hladno vreme pogoduje prehladama. Ovo je iz razloga što više vremena provodimo unutra, u bližem smo kontaktu sa ljudima, sa manje cirkulišućeg vazduha, pri čemi smo izloženi bakterijama koje izazivaju oboljenja.

Pročitajte više »

Kako smršati sa herbalife šejkom

Zamena obroka u cilju regulisanja telesne težine. Bogat proteinima, ugljenim hidratima, vitaminima, mineralima i ostalim bitnim nutriijentima. Kalorijski siromašan jer ima oko 200 kalorija, ali sa druge strane nutricionistički veoma bogat jer zadovoljava sve potrebe jednog zdravog obroka.

Pročitajte više »