📞 +387 61 811257

Radno vreme: Ponedeljak-Petak | Poziv: 9-17h

Napitak od ovsa, jabuka i vlakana

Napitak od ovsa, jabuka i vlakana  je niskokaloričan nutritivni napitak namenjen osobama koje imaju određene probleme sa  sistemom za varenje, ali i svima Vama koji brinete opštem zdravlju svog organizma, a prevashodno o digestivnom traktu.

Pakovanje Herbalife napitka od ovsa, jabuka i vlakana sadrži 213g praha, što vam je, ukoliko se pridržavate priloženih upustava, dovoljno za čak 30 čaša ovog niskokaloričnog nutritivnog napitka.

Glavni sastojci ovog proizvoda – biljna vlakna nalaze se u voću, povrću i žitaricama. Kao vrsta ugljenih hidrata jedan su od najvažnijih faktora u dijetalnim ishranama. Dnevni unos vlakana kod odraslih osoba je 25g, na žalost većina ljudi ne ispuni preporučeni unos u toku 24h. Upravo je to jedan od razloga zašto se kompanija Herbalife odlučila za proizvodnju napitka od ovasa, jabuka i vlakana, koji Vam obezbeđuje 5g vlakana po porciji!

Ovas je jedna od najzdravijih žitarica bogata vitaminima B kompleksa i vitaminom E, dok od minerala sadrži magnezijum, kalijum, fosfor i mangan. Ovas snižava nivo šećera i lošeg holesterola u krvi, reguliše pritisak i izuzetno je dobar za probavu, takođe i on pripada grupi namirnica koje su bogate vlaknima. O blagotvornom dejstvu jabuke po ljudski organizam su već svi dobro upoznati, a u kombinaciji sa ovasom i biljnim vlaknima stvoren je niskokaloričan nutritivni napitak u cilju poboljšanja rada Vašeg digestivnog trakta.

Herbalife napitak od ovsa, jabuka i vlakana znatno će Vam pomoći da imate zdravije varenje. Pakovanje ovog niskokaloričnog nutritivnog napitka sadrži:

  • 213 grama praha / 7 grama praha dovoljno je za jednu porciju

  • 5 g vlakana po porciji

  • 6 izvora vlakana (i rastvorljiva i nerastvorljiva vlakna)

  • svega 15 kalorija po porciji unećete u organizam