📞 +387 61 811257

Radno vreme: Ponedeljak-Petak | Poziv: 9-17h

Kako poručivati direktno od Herbalife

U Bosni i Hercegovini, kao i u svim drugim zemljama širom sveta dostupna je registracija i online poručivanje direktno od Herbalife-a za svakog pojedinca.

Osnovna prednost ovakvog načina poručivanja jeste mogućnost plaćanja karticama, kao i mogućnost kasnijeg poručivanja sa popustom. Posebno je interesantna činjenica da Herbalife evidentira sve vaše kupovine, a kasnije vas kao redovnog kupca motiviše sa posebnim privilegijama i većim popustima. Ovakav način kupovine dostupan je u svim ostalim zemljama gde posluje Herbalife, a jednom kupljena licenca (IBP paket) validna je u svim zemljama.

Za ovaj vid poručivanja neophodno je osnovno poznavanje rada na računaru i interneta.

Procedura je sledeća:

Potrebno je poručiti osnovni članski paket preko adrese https://www.myherbalife.com/hr-BA/ opcija „Registrujte se online“
ili direktno preko adrese https://accounts.myherbalife.com/Account/Create

(Ukoliko želite poručiti iz neke druge zemlje, jednostavno odaberite zemlju ovde https://accounts.myherbalife.com/LocaleSelector/.)

Prvi korak jeste otvaranje korisničkog naloga, zapamtite ove podatke jer će vam trebati prilikom svake sledeće direktne kupovine.

Zapamtite, prilikom registracije potrebno je uneti podatke o sponzoru:

Herbalife ID broj Sponzora * : BA16110427

Prva 3 slova Sponzora * : POL

Kada završite registraciju, odnosno kreiranje korisničkog naloga, otvoriće vam se nova stranica gde je potrebno složiti se sa garancijama zlatnog standarda.

Predlažemo da detaljno pročitate svako polje, a zatim ga čekirate kako bi ste potvrdili da ste razumeli koja su vaša prava pre i nakon kupovine licencnog paketa.

Da bi ste uspešno završili kompletnu registraciju, potrebno je obezbediti skeniranu ili slikanu ličnu kartu, platnu karticu za online plaćanje i proces registracije može početi.

 

Licencni, odnosno članski paket košta  5,378.21 RSD i uglavnom sadrži sledeće: Herbalife torbu, Šejk sa ukusom Vanile, Šejker, Mernu kašiku, potrebnu literaturu i ostala članska dokumenta.

Nakon uspešne registracije i plaćanja paket Vam stiže na adresu kurirskom službom, a istog trenutka možete poručivati sve druge proizvode online po povlašćenim cenama za Herbalife članove.

Prilikom registracije potrebno je uneti podatke o sponzoru:

Herbalife ID broj Sponzora * : BA16110427

Prva 3 slova Sponzora * : POL

Ovde možete pronaći detaljnu prezentaciju koja objašnjava online učlanjivanje korak po korak.