📞 +387 61 811257

Radno vreme: Ponedeljak-Petak | Poziv: 9-17h

Herbalife Nutritivni Šejk

Herbalife Šejk je niskokaloričan nutritivni napitak namijenjen svima Vama, koji želite da svoju tjelesnu masu održavate i regulišete uz pomoć zdravog i ukusnog obroka u čaši, u kombinaciji sa fizički aktivnim načinom života. Dovoljno je da dva obroka dnevno zamjenite sa Herbalife Šejkom i učinićete značajan korak ka savršenoj liniji Vašeg tela. Za sve Vas koji nemate problem sa viškom kilograma, a brinete o opštem zdravlju svog organizma dovoljna je jedna čaša Herbalife Nutritivnog Šejka.

Pakovanje Herbalife Nutritivnog Šejka sadrži 550g praha*, što Vam je, ukoliko se pridržavate priloženih upustava, dovoljno za čak 21 zdrav obrok! Ukoliko posjedujete blender za pripremu šejkova, uz malo kulinarske veštine i dodavanja voća po ličnom ukusu u Vaš večernji šejk, biće dovoljno da stavite 10-15g praha i na taj način povećate broj obroka koji možete da dobijete iz jednog pakovanja Herbalife Nutritivnog Šejka.

Činjenice o vanili

Vanila je jedna od najpopularnijih aroma na svetu. Najčešće se dodaje u poslastice poput sladoleda, kolača, kafe i čokolade. Njena ljekovita svojstva (prirodan antioksidans, ublažava stres i napetost, pomaže kod problematične kože i želudačnih tegoba itd.) uvrstila su je kao začinsko bilje u jelovnike svjetski poznatih nutricionista. Zahvaljujući njenim mnogobrojnim blagotvornim dejstvima po ljudski organizam, napici od vanile i kakaa bili su deo svakodnevnog menija astetskih vladara. Postoji svedočanstvo da je Montezuma II (poslednji astečki vladar, za čije vladavine je ova drevna civilizacija doživjela svoj vrhunac) dnevno konzumirao pedesetak čaša ovog napitka ili kako bi ga savremenici danas nazvali – “Šejk od vanile”.

Činjenice o jagodi

Ove slatke i ukusne bobice prepune su osnovnih hranljivih sastojaka, uključujući vlakna, vitamin C, mangan, folate (vitamin B9) i kalijuma. Takođe, sadrže male količine bakra, gvožđa, magnezijuma, fosfora, selena i vitamina B6, K i E. Iako jagode sadrže šećere navode se kao hrana sa niskim glikemijskim indeksom jer neće odmah podići nivo šećera u krvi.

Dnevna doza jagoda može poboljšati zdravlje srca, mozga i varenja.

Mnoge studije sugerišu da redovno konzumiranje hrane sa visokim sadržajem vitamina C, poput jagoda, može da poboljša kardiovaskularno zdravlje.

Činjenice o čokoladi

Glavni sastojak čokolade – kakao – vodi poreklo iz tropskih nizija Južne Amerike. Prvi materijalni zapisi o njegovoj upotrebi potiču iz perioda drevnih civilizacija Maja i Asteka, a prema legendi u koju su verovali pripadnici ovih naroda,  čokolada je bila piće bogova u raju. Ni Evropljani nisu bili imuni na ovu “ rijetku i skupu” poslasticu. Koliko su bili opčinjeni napicima i poslasticama od čokolade govori podatak da je austrijska princeza Marija Antoaneta prilikom udaje za Luja XVI sa sobom na francuski dvor povela posebnog kuhara za spremanje čokolade. Pored toga što je najprodavaniji slatkiš na svijetu crna čokolada je veoma zdrava. Ona u sebi sadrži  minerale poput magnezijuma, fosfora, kalijuma i gvožđa. Zatim u manjim količinama alkaloide teobromin i kofein.

Činjenice o kafi

Evropljani su se prvi put susreli sa kafom tek krajem XVI veka, ali njihova želja za potpunim uživanjem u konzumiranju ovog napitka ubrzo je dovelo do otvaranja kafana – ugostiteljskih objekata u kojima se u početku služila isključivo kafa, da bi posle određenog vremenskog perioda postale središta društvenog života mnogih gradova.

Kafa u sebi sadrži visok procenat kofeina, koji može da ima stimulišući efekat na ljudski organizam.

Za sve Vas koji ne možete zamisliti jutro bez šoljice kafe, Herbalife Kapućino – Nutritivni Šejk omogućiće Vam da na zdrav način započnete novi dan.

Herbalife Nutritivni Šejk je u veoma kratkom vremenskom periodu dostigao čarobnu cifru od preko 50 miliona zadovoljnih klijenata širom planete. Bosna i Hercegovina je samo jedna od mnogobrojnih zemalja na svijetu u kojoj su mnogobrojni korisnici prepoznali sve blagodeti ovog nutritivnog proizvoda.

Ovaj jedinstven, prehrambeni šejk na našem tržištu, stvoren je zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji proizvodnje zdrave hrane. Svaka porcija (napravljena sa mlijekom) obezbeđuje približno 17g belančevina dobijenih iz izolata proteina soje, što u potpunosti zadovoljova dnevne potrebe organizma za belančevinama. Osim proteina, Herbalife Nutritivni Šejk sadrži kombinaciju ugljenih hidrata (koji se sporo oslobađaju, ali i onih koji se brzo oslobađaju, čime znatno pomažu u regulisanju vrednosti skokova šećera u krvi); zatim visokokvalitetna biljna vlakna, minerale i vitamine A, C i E.

Mi se distribucijom Herbalife-a u BiH bavimo od davne 2010 godine, ujedeno smo i prvi internet sajt koji je počeo transparentno predstavljati brend Herbalife u BiH. Period opstanka na tržištu BiH je samo još jedan od dokaza u korist vrijednosti brenda Herbalife.

Herbalife Nutritivni Šejk

Uprkos najboljim naporima, moguće je da naša svakodnevna ishrana ne sadrži odgovarajuće količine hranljivih nutrijenata. U ovim situacijama dodaci ishrani mogu da pomognu da svom organizmu obezbedite hranljive materije. Vitamini, minerali i ostali dodaci ishrani doprinose održavanju opšteg dobrostanja. 

Savršen dodatak šejku

Povećajte unos proteina na jednostavan način – naši visokokvalitetni dodaci ishrani sa proteinima su savršen dodatak obrocima i užinama.
Dodajte ih u šejk, smoothie ili svoju ovsenu kašu.