📞 +387 61 811257

Radno vreme: Ponedeljak-Petak | Poziv: 9-17h

Herbalife proizvodi, cijena paketa i mjesečni paketi

Herbalife se u osnovi oslanja na Herbalife šejk kao ključni proizvod svakog programa. Herbalife šejk mijenja 21 obrok i u zavisnosti od načina korištenja može trajati 10 odnosno 20 dana.

Cijena Herbalife šejka može biti povoljnija ako se kupuje u paketu sa više šejkova, kao mjesečni ili porodični paket, takođe može biti povoljnija ukoliko se kupuje u paketu sa drugim proizvodima, kao podrška zdravom mršavljenju ili kao podrška zdravom doručku.

Na internetu možete pronaći različita imena za pakete koji uglavnom sadrže iste proizvode, neki od njih su:

  • Herbalife Silver mjesečni paket
  • Herbalife Gold mjesečni paket
  • Herbalife Platinum mjesečni paket
  • Herbalife Bronze mjesečni paket

Ono što je ključno, ne postoje Herbalife mjesečni paketi, paketi se isključivo formiraju prema vašim ličnim potrebama i u zavisnosti od načina korištenja, isti paket može biti dovoljan za mjesec dana, ali i za 15 dana.

Paket koji mi preporučujemo ljudima koji tek počinju sa korišćenjem Herbalife proizvoda nazvali smo START PAKET, on sadrži Herbalife šejk, šejker, mjernu kašiku i metrić. To je sve što Vam je potrebno da bi ste mogli krenuti sa programom, nakon prvog popijenog šejka, vidjet ćete kako Vam prija, vidjet ćete rezultate i kasnije možete modularno uvesti druge proizvode u svoju ishranu.

Kako smršati sa Herbalife šejkom? Dovoljno je da 2 obroka u toku dana zamjenite sa Herbalife šejkom i mršavljenje može početi.

Uputstva za korištenje herbalife proizvoda (plan ishrane), kataloge, brošure, recepte i jelovnike možete besplatno preuzeti u našoj sekciji literatura i dodaci.

Ukoliko niste sigurni koji je paket najbolji za Vas, najbolje je da nas pozovete, kako bi smo paket prilagodili upravo vašim ličnim potrebama.