📞 +387 61 811257

Radno vreme: Ponedeljak-Petak | Poziv: 9-17h

Kilogrami su se samo skupljali i skupljali …

Da se pohvalim svojim uspehom!

Sa 53 godine stigla sam na tačku da više nisam mogla sama sebe da pogledam u oči, kilogrami su se samo skupljali i skupljali..

Rješila sam sama sa sobom ovako više ne može!

Herbalife šejk sam već uspješno koristila prije mnogo godina. Čvrsto riješena krenula sam u novu borbu. Naručila dva šejka i krenula 13 Januara! Stavila sam sebe u prvi plan, a mogu slobodno reći i da sam veoma disciplinovana i uporna.

I eto mene posle nepuna dva meseca sa 8 kg u minusu.

  • Moj dan počinje sa mlakom vodom u koju iscedim jedan limun, crna kafa bez šećera, za doručak Herbalife šejk pripremljen prema uputstvu i u to još dodam 50gr skuhanih ovsenih pahuljica (skuhanih u vodi).

  • Ručak neko kuhano jelo (bez hljeba), dok za gickanje koristim bademe.

  • Večera je mi je jedna kašika Herbalife šejka sa mlekom (1,5%), ponekad dodam i ovsene pahuljice.

Na telefonu imam aplikaciju koja broji kalorije. Tu unesom šta sam jela i pila tog dana i onda nema greške, nikad ne pređem 1200cal po danu. Nedeljno 2-3 puta šetam 5-7km, i to je to, a rezultati su evidentno tu.

Želim poručiti svima koji tek kreću sa Herbalife programom, da kao prvo treba vjerovati u sebe, postaviti sebi cilj i pridržavati se toga! Herbalife je tu da nam pomogne i da olakša da stignemo do željenog cilja. Herbalife šejkovi su veoma ukusni, ja ih prosto obožavam.

Hvala ti Herbalife što postojiš!!! Sada konačno mogu sebe ponovo pogledati u oči!

Juhasz Jolaniz