📞 +387 61 811257

Radno vreme: Ponedeljak-Petak | Poziv: 9-17h

Kako smršati sa herbalife šejkom

HERBALIFE FORMULA 1 (ŠEJK)

Zamena obroka u cilju regulisanja telesne težine. Bogat proteinima, ugljenim hidratima, vitaminima, mineralima i ostalim bitnim nutriijentima. Kalorijski siromašan jer ima oko 200 kalorija, ali sa druge strane nutricionistički veoma bogat jer zadovoljava sve potrebe jednog zdravog obroka.

NAČIN UPOTREBE:

Na programu mršavljenja 2 obroka menjate sa Formula 1 šejkom (doručak i večera).

  • 2 supene kašike za doručak u 250 ml nemasnog mleka ili jogurta ili sojinog mleka.
  • 1-2 supene kašike za večeru u 250 ml nemasnog mleka ili jogurta ili sojinog mleka.

OBJAŠNJENJE PROCESA MRŠAVLJENJA

Na ovaj način konzumenti imaju 3 obroka u toku dana sa ukupnom kalorijskom vrednošću od oko 1000 kcal, ako ubace i užinu izmedju obroka u vidu voća i salata dolazimo do maksimalne kalorijske vrednosti od 1. 200 kcal. S obzirom da ½ kilograma masnog tkiva iznosi 4.000 kcal, očekivano je da uz ovakav redukovan unos kalorija, a uz pravilnu ishranu sa 3-5 obroka u toku dana, gube u proseku od 3-5 kg masnih naslaga za jedan mesec.

Ovo je prosta kalkulacija urađena za žene visine do 165 cm, u zavisnosti od vaših proporcija program se može razlikovati, tako da je najbolje da nas pre početka korišćenja proizvoda pozovete za konsultacije.

Ukoliko već korisite proizvode, možete dodatno uštedeti prilikom kupovine tako što poručujete naše pakete proizvoda. Saznajte više …

Herbalife Nutritivni Šejk

Uprkos najboljim naporima, moguće je da naša svakodnevna ishrana ne sadrži odgovarajuće količine hranljivih nutrijenata. U ovim situacijama dodaci ishrani mogu da pomognu da svom organizmu obezbedite hranljive materije. Vitamini, minerali i ostali dodaci ishrani doprinose održavanju opšteg dobrostanja.