📞 +387 61 811257

Radno vreme: Ponedeljak-Petak | Poziv: 9-17h

Koliko je važan zdrav doručak

Zdrav doručak je veoma važan za zdravlje i blagostanje. To je prvi obrok u danu i obično se jede ujutru poslije spavanja. Zdrav doručak može pomoći u održavanju energetske ravnoteže tokom dana, poboljšanju raspoloženja i koncentracije, i pomoći u regulisanju apetita i sprečavanju prejedanja tokom dana.

Zdrav doručak treba da bude bogat proteinima, ugljenim hidratima i zdravim mastima, a treba da sadrži i malo vlakana i hranljivih materija, poput vitamina i minerala. Dobar izbor za zdrav doručak uključuje integralne žitarice, jogurt, voće, orašaste plodove i sjemenke i kuvano jaje ili namaz od avokada.

Ako se ne hranite dovoljno zdravo tokom dana, doručak je odlična prilika da unesete dovoljno hranljivih materija u svoje tijelo. Zbog toga je važno uložiti vreme i trud u pripremu zdravog doručka kako biste obezbjedili zdrav početak dana.

ZAPOČNITE DAN ISPRAVNO

Herbalife Nutrition uravnotežen doručak je odličnog ukusa, pun nutrijenata i brzo se priprema. Naš zdrav i uravnotežen doručak obezbjeđuje organizmu energiju koja mu je potrebna za dobar početak dana.