📞 +387 61 811257

Radno vreme: Ponedeljak-Petak | Poziv: 9-17h

Raspberry and White Chocolate 500 g

88,09 KM

Formula 1 shake sadrži 25 vitamina i minerala, vlakna i esencijalne mikronutrijente te dolazi u raznim uzbudljivim okusima.

Proizveden je kako bi upotpunio vaše prehrambene potrebe i način života. Formula 1 shake se priprema brzo i jednostavno i ima odličan kremasti okus.

Konzumirajte svakodnevno kao hranjivi obrok.

Original proizvod
Poručite odmah ovaj proizvod:

(Platite pouzećem ili karticom online)

88,09 KM

Formula 1 Bez soje, laktoze i glutena Zamjena za jedan ili više obroka pri redukcijskoj dijeti okus Raspberry & White Chocolate 500 g

Naša Formula 1 bez soje, laktoze i glutena s okusom Raspberry and White Chocolate proizvedena je s proteinom graška. Sadrži sastojke prikladne za vegansku prehranu i bogata je proteinima koji doprinose povećanju mišićne mase.

Formula 1 shake sadrži 25 vitamina i minerala, vlakna i esencijalne mikronutrijente te dolazi u raznim uzbudljivim okusima.

Proizveden je kako bi upotpunio vaše prehrambene potrebe i način života. Formula 1 shake se priprema brzo i jednostavno i ima odličan kremasti okus.

Konzumirajte svakodnevno kao hranjivi obrok.

Ključne prednosti:

  • Bogata proteinima
  • Bez soje*
  • Bez laktoze*
  • Bez glutena
  • Izvor vlakana
  • Sastojci prikladni za vegansku prehranu
  • 25 vitamina i minerala

Uputa za upotrebu:

Konzumirajte Formula 1 shake svakodnevno kao hranjivi obrok. Prije svake upotrebe nježno protresite kutiju jer je moguće da se sadržaj slegnuo. Da biste pripremili ukusan shake bez soje i glutena, pomiješajte dvije mjerice praha (26 g) s 250 ml hladnog, djelomično obranog mlijeka (1,5% mliječne masti), a za shake bez laktoze i glutena s 250 ml obogaćenog napitka od soje.

Za kontrolu težine: Zamjena dvaju glavnih dnevnih obroka zamjenskim obrocima u sklopu prehrane s ograničenim energetskim unosom pridonosi gubitku tjelesne težine. Nadomjestite dva obroka dnevno ukusnim shakeom i pojedite jedan hranjivi obrok.

Za zadržavanje optimalne težine: Zamjena jednog od glavnih dnevnih obroka zamjenskim obrokom u sklopu prehrane s ograničenim energetskim unosom pridonosi održavanju tjelesne težine nakon gubitka tjelesne težine. Nadomjestite jedan obrok dnevno ukusnim shakeom i pojedite dva hranjiva obroka. Svoj ciljani dnevni kalorijski unos možete ispuniti i hranjivim međuobrocima.

Važno je pridržavati se raznovrsne i uravnotežene prehrane i zdravog načina života.

*Proizvod je bez soje samo ako se miješa s mlijekom, a bez laktoze ako se miješa s obogaćenim napitkom od soje.

Herbalife je globalna kompanija za ishranu koja prodaje niz dijetetskih suplemenata, proizvoda za kontrolu težine i proizvoda za ličnu negu.

Kompanija je osnovana 1980. godine i posluje u preko 90 zemalja širom sveta. Proizvodi kompanije su naučno formulisani sa različitim prirodnim sastojcima, uključujući vitamine, minerale, bilje i druge supstance na biljnoj bazi. Mi se distribucijom Herbalife proizvoda u Srbiji bavimo od 2006 godine i do sada smo pomogli hiljadama ljudi da svoje kilograme stave pod kontrolu.

Ukoliko imate dodatnih pitanja vezanih za Herbalife proizvode, želite konsultacije oko načina korišćenja proizvoda ili samo želite poručiti, možete nas pozvati telefonom na +38761811257 svakog radnog dana od 9-17 časova.

Dozvolite mi da vam pomognem da ostvarite svoje ciljeve!

Konzumenti imaju veću šansu da ostvare svoje ciljeve sa odgovarajućim proizvodima, izgradite odnos sa svojim Herbalife Nezavisnim Članom i budite deo zajednice. Ukoliko želite besplatnu personalizovanu podršku da ostvarite ciljeve molim Vas da me kontaktirate putem telefona +38761811257

Aleksandra Poloni Grubač

preporuka paketa

Obezbedite sebi dodatne povoljnosti prilikom poručivanja. Poručujte naše akcijske pakete!

KATEGORIJE proizvoda

Potražite svoj omiljeni proizvod ili proizvod prema personalizovanim potrebama u sledećim kategorijama.