📞 +387 61 811257

Radno vreme: Ponedeljak-Petak | Poziv: 9-17h

Immune Booster Dodatak prehrani okus bobičastog voća 10 vrećica x 3,7 g

36,60 KM

Dodatak ishrani Immune Booster je napitak sa ukusom bobičastog voća. Bogat ključnim vitaminima i mineralima koji doprinose normalnoj funkciji imunog sistema. A to uključuje: vitamine C i D, selen i cink.

Takođe sadrži EpiCor®, naučno proveren sastojak na bazi suvog kvasca.

Immune Booster je dostupan u kesicama i veoma je praktičan kada ste u pokretu.

Original proizvod
Poručite odmah ovaj proizvod:

(Platite pouzećem ili karticom online)

36,60 KM

Immune booster – pametna ishrana za vaše telo

Normalna funkcija imunog sistema važna je za zaštitu od npr. raznih virusa, bakterija i drugih uzroka bolesti, a izbalansirana ishrana u kombinaciji sa aktivnim načinom života, doprinosi njegovom optimalnom radu.

Ishrana bogata voćem i povrćem je važan faktor u održavanju normalne funkcije imuniteta. Te namirnice nisu samo bogat izvor antioksidanasa1, već mnogi od tih esencijalnih nutrijenata neposredno deluju i na naš imuni sistem2.

Nažalost, prema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji (WHO) čak 75% svetskog stanovništva ne konzumira dovoljno voća i povrća3. Iako je izbalansirana ishrana nezamenjiva za dobrobit organizma, uzimanje dodataka ishrani sa ključnim vitaminima i mineralima koji doprinose normalnoj funkciji imunog sistema, poput vitamina A, C, D i B12, kao i gvožđa, cinka, selena i bakra, može pomoći u održavanju dobre funkcije imuniteta.

Zašto odabrati Immune booster?

Vitamini C i D + selen i cink – sve u jednom proizvodu

Novi Herbalife Nutrition Immune Booster dodatak ishrani u prahu savršeno je rešenje za dodatnu dnevnu dozu ključnih vitamina i minerala koji podržavaju naš imuni sistem.

Immune Booster sadrži naučno dokazani sastojak na bazi sušenog kvasca EpiCor®, koji je vodeći potpuni fermentat u svetu, kao i pažljivo formuliranu mešavinu vitamina C, vitamina D, selena i cinka koji doprinose normalnoj funkciji imunog sistema. Vitamin C, cink i selen takođe doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Osvežavajućeg ukusa bobičastog voća, Immune Booster dolazi u pakovanju od 10 praktičnih kesica sa prahom kako biste i u pokretu mogli podržati svoj imunitet. Prikladan je za vegetarijansku ishranu.

Učinite Immune Booster delom vašeg dnevnog rituala, održavajte svoj imunitet na optimalnom nivou i otkrijte svoje najbolje izdanje.

I ne zaboravite – dodaci ishrani su namenjeni za dopunu ishrane i nisu zamena izbalansiranoj ishrani.

1Vitamin C/vitamin E/selen/bakar doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa
2Bakar/folat/selen/vitamin A/vitamin B12/cink/vitamin C/gvožđe/vitamin B6/vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema. EFSA Journal 2009;7(9):1211
3WHO https://www.who.int/dietphysicalactivity/publications/f&v_promotion_initiative_report.pdf

Immune Booster ukus bobičastog voća, 10 vrećica x 3,7 g

Immune Booster je praškasti dodatak prehrani za napitak s okusom bobičastog voća.

Bogat je ključnim vitaminima i mineralima koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.  To uključuje: vitamin C i vitamin D, te selen i cink.

Isto tako sadrži EpiCor®, znanstveno dokazan sastojak na bazi sušenog kvasca.

Immune Booster je pakiran u vrećice i praktičan je kada ste u pokretu.

Ključne prednosti:

  • Osvježavajući okus bobičastog voća.
  • Sadrži EpiCor®, znanstveno dokazan sastojak na bazi sušenog kvasca.
  • Sadrži vitamin C i vitamin D te selen i cink, koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.
  • Vitamin C, cink i selen doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa.
  • Prikladan za vegetarijansku prehranu.
  • Pakiran je u vrećice, što je praktično kada ste u pokretu.

Preporučeno korištenje:

Dodajte 1 vrećicu (3,7 g) u 150 ml vode i promiješajte dok se ne otopi. Popijte jednu čašu jednom dnevno uz obrok.

Važno je pridržavati se raznovrsne i uravnotežene prehrane i zdravog načina života.

Herbalife je globalna kompanija za ishranu koja prodaje niz dijetetskih suplemenata, proizvoda za kontrolu težine i proizvoda za ličnu negu.

Kompanija je osnovana 1980. godine i posluje u preko 90 zemalja širom sveta. Proizvodi kompanije su naučno formulisani sa različitim prirodnim sastojcima, uključujući vitamine, minerale, bilje i druge supstance na biljnoj bazi. Mi se distribucijom Herbalife proizvoda u Srbiji bavimo od 2006 godine i do sada smo pomogli hiljadama ljudi da svoje kilograme stave pod kontrolu.

Ukoliko imate dodatnih pitanja vezanih za Herbalife proizvode, želite konsultacije oko načina korišćenja proizvoda ili samo želite poručiti, možete nas pozvati telefonom na +38761811257 svakog radnog dana od 9-17 časova.

Dozvolite mi da vam pomognem da ostvarite svoje ciljeve!

Konzumenti imaju veću šansu da ostvare svoje ciljeve sa odgovarajućim proizvodima, izgradite odnos sa svojim Herbalife Nezavisnim Članom i budite deo zajednice. Ukoliko želite besplatnu personalizovanu podršku da ostvarite ciljeve molim Vas da me kontaktirate putem telefona +38761811257

Aleksandra Poloni Grubač

preporuka paketa

Obezbedite sebi dodatne povoljnosti prilikom poručivanja. Poručujte naše akcijske pakete!

KATEGORIJE proizvoda

Potražite svoj omiljeni proizvod ili proizvod prema personalizovanim potrebama u sledećim kategorijama.